Despre noi

PROELSOF DB SRL este infiintata in 2021 avand ca obiect de activitate proiectarea instalatiilor electrice, consultanta si management in executia instalatiilor electrice .

Firma ofera clientilor  solutii de proiectare care pot optimiza costurile ulterioare ale investitiei si vor asigura o calitate tehnica ridicata a instalatiilor electrice puse in opera.

Deasemenea poate oferi clientilor sai managementul lucrarilor de instalatii electrice sau consultanta tehnica de specialitate in derularea acestor proiecte.

Toate serviciile oferite de firma sunt asigurate de un personal tanar si inovativ, autorizat ANRE pentru desfasurarea activitatii de proiectare si executie instalatii electrice,  cu o experienta solida in acest domeniu.

Principalele caracteristici ale societatii sunt flexibilitate, profesionalism si disponibilitate ridicata fata de clientii nostri.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.